China Nicotine Vrije Beschikbare Vape fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : David

WhatsApp : +8615167773282

Free call
Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.

Zuiver Vaping-Genoegen

 

  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
  • Shenzhen Vapehome Technology Co.,LTD.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: opnieuw, BOFI Aantal werknemers: 300~400
Jaarlijkse omzet: 18000000-20000000 Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Opgezet in 2013, specialiseert de Technologieco. zich van Shenzhen Vapehome, Ltd in elektronische sigarettenproducten, vooral beschikbare vape R&D, vervaardiging en verkoop. Onder de leiding van de stichter Simon, met groot team van buitengewone ingenieurs, hartstochtelijke verkoop en uitstekend leveranciersteam, heeft Vapehome goed in de vapemarkt in de afgelopen jaren gedaan.

 

OEM/ODM de diensten zijn bij het begin onze hoofdzaken, in het jaar 2020 begonnen wij ‚opnieuw‘ ons eigen merk, lanceert dit merk hoofdzakelijk kleurrijke trillende originele beschikbare vapeproducten. Zijn eerste product ‚opnieuw DTL is‘ verkochte meer dan 10 miljoenenstukken geweest, en de verdere producten van het merk hebben ook een goede marktreactie wereldwijd in meer dan 20 landen. In het jaar 2022, lanceerden wij ons merk van ‚APOC opnieuw‘, dat eerst slechts voor de Chinese markt was. Nadat het merk opnieuw lanceerde, ons doel is klanten rond de wereld van originele en verfijnde producten met meer bedrijfsstijl te voorzien, die niet zo kleurrijk zoals ‚opnieuw‘ is. Het eerste product van APOC – APOC POOTA, creeerde een nieuwe golf van opwinding in de e-sigaret zaken en werd overal gehouden van door consumenten. Bovendien is OEM nog één van onze hoofdzaken, verlenen wij OEM de diensten over de hele wereld voor dozens merken, en wij hechten groot belang aan de bescherming van klantenprivacy, ondertekenden wij vertrouwelijkheidsovereenkomsten met klanten voor alle OEM orden.

 

Voor de productenkwaliteit, hebben wij een uitvoerig kwaliteitsborgingsysteem, dat materiële inspectie, assemblageprocesbeheersing, en het testen vóór verzending omvat. Naast basisce, RoHS, FCC certificatievereisten, werken wij ook actief met de klanten samen om de product of marktcertificatie in hun lokale landen aan te vragen. En ons bedrijf hecht groot belang aan de originaliteit van producten, hebben elk van onze originele producten verschijningsoctrooien en gebruiksmodeloctrooien geregistreerd.

 

Wij zullen Vapehome onze productregel blijven uitbreiden om meer innovatieve apparaten te verstrekken. Investeer in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe en betere technologieën om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen. Verhoog onze aanwezigheid in internationale markten, zoals Afrika en Zuid-Amerika. Wij wensen dit wij stabiele samenwerking met klanten konden over de hele wereld vestigen door hoogte te verstrekken - kwaliteitsproducten, concurrerende prijs, snelle levering en de attente dienst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

Gevestigd als handelsmaatschappij in 2013

Begon om OEM de dienst in 2016 te verlenen

Begon om onze eigen fabriek in 2017 voor te bereiden

 

Gecreeerd eigen merk APOC, die de Chinese markt in 2018 richt

Gecreeerd eigen merk „opnieuw“ voor de uitvoerzaken in 2019

APOC-merk was rebuilted en werkte als parallel de uitvoermerk van ons bedrijf in 2022

 

 

 

Dienst

elektronische sigaret R&D, vervaardiging en verkoop
eigen merk „opnieuw“ en „APOC“
OEM voor dozens merken op de markt

Ons Team

300+ arbeiders
8 R&D-ingenieurs

15 verkoop

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in